Rólam

Sziasztok!

☺️ Üdvözöllek Benneteket az Ebészség- Terápiás kutya és kisállatmasszázs illlóolajokkal oldalán! Jöjjön egy kis bemutatkozás..

Józsa Eszter vagyok, terápiás kutya és kisállat masszőr és jelenleg Tyson nevű törpeuszkár(OM?) boldog gazdija ?

Kiskoromtól fogva állatok seregével vettem magam körül, a legkisebbtől (aranyhörcsög) a legnagyobbig (ló), de kutya és cica mindig volt mellettem. Szerettem volna állatorvos, állatkerti ápoló lenni, de más útra vitt az élet.

Most a jelenlegi munkám mellett lehetőségem nyílt arra, hogy szívem vágyát teljesítsem, beteg állatoknak és családjuknak nyújtok segítséget.Az emberi kéz pozitiv!!! ingert kiváltó stimuláló ereje, a teljesen egyénre szabott aroma, masszázs és mozgás terápia, a gyógynövények, illóolajok csodálatos hatása amit alkalmazok. Ezek egyénre szabott kombinációjával szemmel látható sikereket érek el Náluk.?

Bízom benne, hogy általatok és kedvenceitek által kamatoztathatom a tudásomat és minél több állatkával és családjával dolgozhatok együtt továbbra is,akik kíméletesen gyógyulhatnak az emberi kéz, a szeretet és a gyógynövények, illóolajok kombinációjával.